+34 972 622 505

Agènciavi Immobiliària Begur

Cerca més

V0110agenciavi Casa unifamiliar per vendre a Residencial Begur €300,000

Aquesta casa en venda està totalment reformada, situada a la Urbanització Residencial Begur, lloc tranquil a 2 km del centre de Begur i 4 km de la platja d’Aiguablava.
Es va construir el 1976, des d’aleshores ha tingut només dos propietaris, el primer que la que va gaudir d’ella durant 28 anys i l’actual propietari que és qui ha fet les reformes, les finestres de PVC practicables i oscil. lobatents, banys reformats, gran vidriera en el saló que dóna molta llum a la casa, terrassa exterior amb barbacoa, habitació / estudi amb bany independent de la casa, jardí enjardinat.
La casa principal té tres dormitoris un d’ells amb bany i tots ells amb armaris encastats, bany complet, cuina, saló-menjador amb llar de foc i sortida a la terrassa traster.
A l’exterior hi ha una gran terrassa que es comunica amb l’altra que hi ha a la sortida del saló i que és on hi ha la barbacoa, és una ampliació que es va fer i que li ha donat molta vida a la casa.
Té un garatge de 16 m² a peu de carrer i s’ha aprofitat el desnivell de la parcel
la per construir sota un estudi que té habitació i bany complet.
Hi ha la possibilitat encara d’ampliar la casa per la part de sota de la cuina ara hi ha una estada tancada amb una ballesta, es podria tancar amb obra i fer una habitació de més.
Hi ha un terreny de 1147 m² molt ben cuidat i bastant pla, la parcel. la pràcticament està tancada de tot arreu.


Agent Information

Lluis Villa
Agent de la Propietat Immobiliària 262
  • Office: 972.62.25.05
  • Mobile: 649.80.50.91
  • Fax: 972.62.20.16