+34 972 622 505

Agènciavi Immobiliària Begur

Cerca més

V0295agenciavi Casa en venda a bon preu €160,000

Casa en venda a Regencós, de 95 m² construïts, actualment amb dos dormitoris, cuina, saló-menjador amb llar de foc i un segon menjador-saló que al principi de la casa era el tercer dormitori, bany amb banyera. Els dormitoris amb armaris encastats. La casa des del seu origen no ha tingut moltes reformes, però sí algunes de principals i importants, la teulada i les finestres es van renovar fa uns anys, la teulada es va aïllar bé i les finestres són en PVC amb climalit. Té una terrassa ben assolellada amb coberta de teula àrab i bigues de fusta.
La casa té una parcel·la de 595 m² distribuïts en nivells i la casa està construïda a la part mitjana d’aquesta parcel·la. Té la possibilitat de fer un garatge a peu de carrer i una piscina a la part baixa de la parcel·la.
Situada a 3 km del centre de Begur i a 1 km d’un supermercat. Està en una urbanització molt tranquil.la. Bona zona per viure tot l’any.
Aquesta propietat és una bona opció per a aquell que vulgui fer una inversió inicial no molt elevada i a poc a poc renovar la casa al seu gust o directament busca una propietat per reformar. Quedarà una molt bona casa. No dubti a venir a visitar-la.

Certificació energètica: 


Agent Information

Maria Ferrer
Agent Immobiliari
  • Office: 972.62.25.05
  • Mobile: 638.983.816
  • Fax: 972.62.20.16