+34 972 622 505

Agènciavi Immobiliària Begur

Cerca més

Casa en venda a Sa Riera – Begur – Costa Brava €598,000

Casa en venda entre la platja de Sa Riera i el poble de Begur. A 1 km de cada un d’ aquests llocs. És una casa construïda l’any 1991 directament pel propietari actual, des de llavors ha gaudit molt d’ella. La situació excel·lent i la vista encantadora.
La casa té quatre dormitoris, tres dobles i un individual, que a l’origen s’havia previst que fos el vestidor. Un dels dormitoris és una suite. Dos banys complets i un lavabo. Saló. Menjador amb sortida a la terrassa que hi ha sobre el garatge i amb la vista espectacular a la platja de Sa Riera i les Illes Medes. Cuina amb una sortida a la terrassa de darrere on hi ha una barbacoa.
La casa està construïda sobre una parcel·la de 930 m², entrada comunitària per dues propietats, amb portal de ferro i comandament a distància. A dalt la rampa hi ha l’entrada del garatge amb capacitat per dos cotxes. Just al costat del garatge hi ha l’escala per pujar a la casa. Tota la casa està protegida amb reixes i té alarma. La fusteria interior i exterior amb fusta de flandes de bona qualitat. Vidre climalit. Calefacció amb gas industrial, bateria de 8 ampolles i radiadors d’acer.
Es ven moblada. Està molt ben conservada. Es pot comprar i entrar a viure sense necessitat de fer cap despesa amb reparacions. Una bona opció per comprar una casa a Begur.
Si la descripció i el preu encaixa amb el que busques, estem a la teva disposició per fer una visita. No perdis l’oportunitat. Vine a Begur pot ser “Es teu poble”

Certificació energètica: 


Agent Information

Maria Ferrer
Agent Immobiliari
  • Office: 972.62.25.05
  • Mobile: 638.983.816
  • Fax: 972.62.20.16