+34 972 622 505

Agènciavi Immobiliària Begur

Cerca més

Casa en venda a Begur amb piscina privada €234,000

Casa en venda a Begur, amb una parcella totalment plana i tancada. Situada a pocs metres d’un supermercat obert tot l’any i cada dia de la setmana, a 3,5 km de la platja d’Aiguablava i a 2 km del centre de Begur. Amb piscina privada de 7 x 4 m² amb coberta baixa, que li proporcionarà una gran tranquillitat al saber que la piscina està protegida en tot moment de les inclemències del fred, la pluja i que els nens no podran accedir-hi sense el seu consentiment.
La casa té dos dormitoris, un tipus alcova amb un bany. La cuina i el segon bany estan reformats. Terrassa coberta amb barbacoa. A l’entrada de la casa hi ha zona per deixar el cotxe tancat a la parcella i té zona enjardinada en un lateral i a la part del darrere on hi ha la piscina.
La casa es ven moblada, està en perfecte estat per entrar a viure immediatament. Hi ha una petita habitació pels motors de la piscina i dos trasters.
No dubtin en venir a visitar-la, pot ser la casa dels seus somnis, una casa amb piscina privada en una zona de platja i muntanya. Begur pot ser el seu poble, sense cap compromís podem posar data a una visita. Vingui, visitarem la casa, respondrem a les seves preguntes i dubtes tot prenent-nos un cafè a l’agència o asseguts a la terrassa de la casa perquè puguin començar a gaudir-ne.

Certificació energètica: 


Agent Information

Maria Ferrer
Agent Immobiliari
  • Office: 972.62.25.05
  • Mobile: 638.983.816
  • Fax: 972.62.20.16