+34 972 622 505

Agència Avi Immobiliària

Cerca més

V0560agenciavi Casa a la venda amb jardí i piscina privat €550,000

Xalet en venda a Begur amb piscina privada il·luminada de 28 m² en forma de ronyó. Una casa amb encant a 1 km. del centre de Begur, a 4 km de la platja d’Aiguablava i a 100 m. del supermercat Jodofi. Amb jardí molt ben enjardinat i excel·lent il·luminació nocturna. Amb bonics arbres. Una olivera i una magnòlia ens donen la benvinguda a l’entrada del jardí tancat, que queda fora de la vista des de l’exterior, és pla i amb gespa. A prop de la piscina hi ha una plataforma sota d’un frondós pi amb una taula i bancs de ceràmica per menjar.
Segons entrem a la finca des d’un portal exterior a peu de carrer hi ha l’entrada al garatge de 30 m² i a la casa independentment.
La casa està construïda sobre una superfície de 884 m² que fa cantonada amb el carrer confrontant. Té una part de la construcció en forma de torre. A la planta baixa hi ha la cuina amb un annex per a la zona de la màquina de rentar, el rentaplats i una 2a nevera, saló menjador amb llar de foc, 2 dormitoris amb armaris encastats, un bany i el rebedor amb un altre armari encastat.
A la part de dalt 1 habitació també amb armaris encastats, 1 bany, una segona terrassa i un solàrium privat al terrat.
Aquesta propietat està en perfecte estat amb acabats de qualitat, portes i finestres amb fusta de roure plafonades i doble vidre climalit, la xemeneia amb acabats en travertí. Calefacció central de gasoil. Sistema de reg automàtic en tota la zona enjardinada. Tendal a la terrassa amb taula i cadires a la sortida del saló. Aquesta casa respira tranquil·litat, pau i relaxació. Tant si busca habitatge per primera o segona residència aquí trobaran una propietat ideal. Pot demanaruna visita i podrà vostè mateix o mateixa,apreciar tot el que aquest xalet li ofereix. Es ven totalment moblada i amb electrodomèstics en perfecte estat.

Certificació energètica: 


Agent Information

Maria Ferrer
Agent Immobiliari
  • Office: 972.62.25.05
  • Mobile: 638.983.816
  • Fax: 972.62.20.16